Een tijd van stilstaan, terug- en vooruit kijken

Beste collega’s,

In deze tijd van stilstaan, terug- en vooruitkijken stond ik vanmorgen op met het idee om ieder van onze Dialoogkring uit te nodigen te reageren op een paar vragen in de hoop dat jullie je reacties daarop willen delen.
Uiteraard in relatie tot wat ons verbindt, Dynamische Oordeelsvorming en het achterliggende door Lex geformuleerde streven naar een maatschappij met een menselijke maat en een menselijk gelaat.

  • Wat houdt jou op dit moment hierin het meeste bezig?
  • Hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? Wat heeft DO je gebracht, hoe heb je er mee gewerkt? Wil je een ervaring delen?
  • Wat ben je van plan voor komend jaar? Wat zou je het liefste willen? Wat kunnen we voor elkaar betekenen om daar te komen?

Ik nodig je van harte uit je gedachten in deze komende periode met ieder te delen door hieronder te reageren!

Ik wens jullie in ieder geval een goede Kersttijd toe en zie jullie allen graag in het nieuwe jaar weer!
Met hartelijke groet,
Ron

Nieuws

Speciaal voor jou, als je de behoefte hebt jouw oordeelsvermogen en gespreksvaardigheid verder te ontwikkelen en je wilt onderzoeken of en hoe Dynamische Oordeelsvorming jou daarbij kan helpen. Bijvoorbeeld omdat je veel gesprekken voert, coacht, vergadert, onderhandelt of bemiddelt. Lees meer

Uitwisselen met andere belangstellende collega's? Oefen- en inspiratiebijeenkomst rond Dynamische Oordeelsvorming! Nieuwe data lees je hier... Lees meer