Jan Ritzema

Bedrijfsnaam
Jan Ritzema
M 06 221 84 113 – W www.janritzema.eu

Kernactiviteit
Communicatieontwikkeling en Samenwerking, Advies & Begeleiding

Beschrijving
Ik heb in mijn werk als doel om bewust groeiende en lerende groepen en organisaties te ontwikkelen. Ik verbind mensen met zichzelf en met elkaar, om dat wat er werkelijk leeft bespreekbaar en hanteerbaar te maken. Een belangrijk instrument waarmee ik werk is Dynamische Oordeelsvorming van Stichting Dialoog. Ik ben geregistreerd trainer Dynamische OordeelsvormingĀ®. Zelfreflectie, luisteren en omgaan met weerstanden en conflicten, zijn voor mij drie essentiĆ«le vaardigheden voor bewust groeien en leren.

Opdrachtgevers
Mijn werkgebied is in de zorg en in het hoger onderwijs. Ik werk voor diverse gezondheidscentra en voor diverse hogescholen.

Terug