Weer samen door één deur? Waar gaat het dan echt om?

Leonarda Telling en Nadia MacArthur, mediators
Hoe zou het zijn om, bijvoorbeeld op het werk, kundig met een conflict om te kunnen gaan met begrip voor de wederzijdse belangen? Wij, als mediators en verbonden aan de School voor Mediation, hanteren het model Dynamisch Oordeelsvorming in de opleiding en mediations en nemen je graag mee in het gebruik ervan. In deze workshop neem je kennis van een aantal begrippen uit de mediaton en ervaar je hoe soepel je een geschil naar een nieuw perspectief kan begeleiden.

Leonarda Telling

Bedrijfsnaam
Da Vinci Consult – W www.davinciconsult.nl
School voor Mediation – W www.schoolvoormediation.nl
Hoofdstraat 250, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
M 06 5379  5525

Kernactiviteit
MfN registermediator en teamcoach in arbeids- en zakelijke conflicten.
Directeur School voor Mediation en Da Vinci Consult

Beschrijving
Leonarda Telling is mediator en teamcoach in arbeids- en zakelijke geschillen. Hoewel zij haar carriere als jurist en HR bij Buhrmann Tetterode begon besloot zij zich sinds 2002 steeds meer toe te leggen op mediation en samenwerking tussen mensen. Ook is zij werkzaam als trainer en MfN assessor. Tevens begeleidt zij teams met samenwerkingsproblemen, waarbij zij de aandacht verlegt naar het voorkomen en beheersen van conflicten. Dit doet Leonarda door teams in een vroegtijdig stadium te begeleiden naar conflict competente samenwerking.

Opdrachtgevers
Gedurende de vele jaren waarin zij als zelfstandige werkzaam is werkt zij of heeft zij gewerkt voor diverse gemeentes, zo ook in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Zij komt binnen op verschillende niveaus en diverse onderdelen waar sprake is samenwerkingsproblemen.

Terug