Oordeelsvorming binnen teams

Reinier Steinbuch
In ieder team, van afdelingsteam tot directieteam of bestuursvergadering, moeten besluiten genomen worden. Goede oordeelsvorming is daarbij essentieeel. Hoe lukt het nu om een oordeel met elkaar te vormen en te komen tot een gezamenlijk besluit? Welke valkuilen komen we tegen? In deze werkgroep gaan we met behulp van DO op zoek naar de voorwaarden die nodig zijn om een gemeenschappelijk oordeelsvormingsproces te doorlopen en op basis daarvan een besluit te nemen.

Reinier Steinbuch

Bedrijfsnaam
Steinbuch Consultancy, advies en begeleiding van organisatie-ontwikkeling
Bergweg 206, 3707  AK Zeist
M 06 2493 6262 – W www.steinbuch.net

Kernactiviteit
Advies en begeleiding van organisatie-ontwikkeling vanuit de volgende invalshoeken:

  • Bedrijfskundige vraagstukken
  • Managementsystemen (ISO-9001, ISO0-27001, NEN-7510, AVG etc)
  • Procesbegeleiding en opleiding (Dynamische Oordeelsvorming)

Beschrijving
Reinier Steinbuch adviseert en begeleidt organisaties bij bedrijfskundige vraagstukken. Een van de specialismen is het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen. Hierbij geeft hij ook trainingen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging vanuit organisatieperspectief. Daarnaast begeleidt hij mensen en organisaties in het gesprek. Bij dit laatste is Dynamische Oordeelsvorming een van de belangrijkste invalshoeken.

Opdrachtgevers
Reinier werkt of heeft gewerkt voor o.a.: Overheid, Zorginstellingen, Onderwijs, Bedrijfsleven – dienstverlening en productie.

Terug