DO en teamontwikkeling

Wil Houtzager
Onze emoties zijn 50.000 keer sneller dan ons verstand (ooit zal zijn). We zien, horen en voelen en staan dan klaar met ons oordeel. Oordeel tegenover oordeel geeft discussie. Discussie creëert juist afstand tussen mensen.
Resultaten van teams zijn het gevolg van samenwerking. En juist in die samenwerking zitten die oordelen en discussies ons regelmatig in de weg. DO kan in teams op meerdere manieren worden gebruikt om juist die samenwerking te bevorderen. Ervaar hoe je DO in teams kunt benutten voor een betere en bewustere samenwerking.

Wil Houtzager

Bedrijfsnaam
NextHRM
Doyenneperenlaan 63, 3452 EE Vleuten
M 06 83909039 – W www.nexthrm.nl

Kernactiviteit
Wendbaar organiseren met ondernemende mensen

Beschrijving
Wil is een organisatieadviseur met oog voor innovatie en mensen. Ervaren in het adviseren, begeleiden en trainen van mensen, teams en organisaties. Brengt strategie naar het handelen, hier en nu. Weet de juiste vragen te stellen. Zoekt altijd naar verbinding tussen mensen, inhoud en proces. Dynamische oordeelsvorming benut hij onder meer in zijn persoonlijke coaching, bij het begeleiden van teams en bij het trainen van leidinggevenden.

Opdrachtgevers
Wil opereert zowel in de profit- als in de non-profit sector en voelt zich in beiden goed thuis. Opdrachtgevers waarvoor hij werkt of heeft gewerkt zijn onder andere: Atradius, ACP, vakbond BOA ACP, Canon, Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie, DaAr, Gemeenten (diverse), Hoffmann Bedrijfsrecherche, KPN, Leger des Heils, Ministeries (diverse), NH-Hotels, Rabobank, RedStar, Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering, RIVM, Trigion, Securitas, Urenco.

Terug