Denise Veldhuis

Bedrijfsnaam
VOF Moens & Veldhuis
Paardenweide 216, 1689ML Zwaag
M 06 225 60 883 – W www.deniseveldhuis.eu

Kernactiviteit
Ontwikkelingshelper van mensen in organisaties; verbinder, leiderschapscoach, mediator in opleiding

Beschrijving
De eenzaamheid van mens-zijn in het dagelijks leven en in leiderschap is mij niet vreemd; ik heb het leren uit te houden. Mij is het meestal gelukt door verbinding te zoeken. Verbinding met mijn hart, en door ontmoeting met anderen. Door in de spiegel te kijken die anderen mij voor houden, krijg ik verbinding met mijn hele verhaal, mijn drijfveren, schaduw en rijkdom. Het is mijn inzet om van een gesprek een ontmoeting te maken.
Samen met mensen in organisatie zoek ik hoe ruimte gecreëerd kan worden om te leren.
In moeilijke of complexe situaties in (werk)relaties, teams en organisaties breng ik de verbinding terug. Mijn interventies zorgen er meestal voor dat mensen weer contact krijgen met hun drijfveren.
Ik ontwerp trainingen op maat. Daarbij kan het gaan over een breed scala aan onderwerpen.
Het kan bijvoorbeeld gaan over het herstellen van de afspraken cultuur, waardoor het vertrouwen in de organisatie toeneemt.
Ik houd ervan om vragen te ontvangen waarbij de oplossing nog niet in zicht is. Mijn creativiteit zet ik graag in en ik denk heel graag buiten de gebaande paden. In al mijn werk staat de ontmoeting van mens tot mens centraal.
Inhoudelijke expertise op het gebied van Verslavingszorg, Maatschappelijke opvang, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg.

Opdrachtgevers
Zorg en Welzijn
Gemeenten

Terug