Nadia MacArthur

Bedrijfsnaam
Nadia MacArthur
M 06 1505 7713 – W www.nadiamacarthur.com

Kernactiviteit
Ik werk met vraagstukken, dilemma’s en besluiten. Tevens word ik vaak gevraagd voor opdrachten waarin professionals zich als niet-neurotypisch zouden beschrijven. Denk aan gediagnostiseerd en on-gediagnostiseerde AD(H)D, autisme spectrum en hoogbegaafdheid. Van klanten krijg ik terug dat ik bevlogen en flexibel ben en dat de deelnemers zich bij mij veilig voelen. In de ruimte moet het gebeuren, daar wordt gewerkt waardoor de deelnemers naderhand weer verder kunnen in hun dagelijkse werkleven.

Beschrijving
Het fundament waarop ik vandaag werk bestaat uit: De sociale hulpverlening, communicatiewetenschap, communicatie- en projectmanagement in (groot) organisaties. Training, organisatie-ontwikkeling, coaching en mediation.

Ik heb een grote voorkeur voor het werken met Dynamisch Oordeelsvorming, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. Samen met mijn werkervaring vormen deze modellen en werkvormen voor mij het complete pakket, maar ik leer graag bij om mezelf scherp te houden en mij te verbinden met collega’s.

Ik ben tweetalig Engels en Nederlands, ik heb oog en aandacht voor diversiteitsvraagstukken en voer opdrachten uit in beide talen.

Opdrachtgevers
Improven Utrecht – Stichting Welzijn Utrecht – Stichting Nové Apeldoorn – Nike Hilversum – ING Amsterdam – Mercurius International Eindhoven – Trekwerk / Show Canada Group Weesp – Bitlibre Haarlem – Mantelzorg.nl Zeist – Albeda College Rotterdam – Hogeschool Amsterdam – Hogeschool TIO Utrecht – Allianz Global Assistance Amsterdam – IMC Financial Markets Amsterdam – IMC Weekend School Amsterdam – Universiteit Wageningen – Tait Amsterdam – Dagblad de Gelderlander Nijmegen.

In opdracht van trainingsbureau:

IOM Den Haag – Heineken Amsterdam – Harman and Kardon Amsterdam – ASICS Hoofddorp – ABN Amro Amsterdam – RTL Hilversum – Deltares Delft – TU Eindhoven – Vodafone / Ziggo Groningen – IDH Utrecht – ADG Almelo – Gemeente Gooise Meren – Bussum.

Terug

 

Nadia MacArthur